Pëlqeni seks të shfrenuar? Askush nuk e bën më mirë se kjo shenjë e Horoskopit - Astro - Kosova Sot
Pėlqeni seks tė shfrenuar? Askush nuk e bėn mė mirė se kjo shenjė e Horoskopit

Pėlqeni seks tė shfrenuar? Askush nuk e bėn mė mirė se kjo shenjė e Horoskopit

Shenja e Akrepit

Mashkull apo femër qoftë, një akrep kërkon në çdo rast të plotësojë dëshirën e tij/saj ekstreme në shtrat. Ata që kanë këtë shenjë nuk kanë dëshirë të përkëdhelen, të flasin për romantiken apo të dërdëllisin poezi… shqetësimi i tyre kryesor kur vjen fjala tek seksi, është lufta për kënaqësi dhe kush do dominojë kë. Meshkujt apo femrat me shenjën e akrepit, mbetet ndër të paktët që luftojnë për dominancë.

 (Kosova Sot)

7 orë e 14 minuta më parë
21/01/18
aaaaaaaa