3 shenjat më të forta të horoskopit - Astro - Kosova Sot
3 shenjat më të forta të horoskopit

3 shenjat më të forta të horoskopit

1. Peshorja

Peshorja është një femër e ndershme dhe e hapur. Është tipi i femres që nuk do të të thotë kurrë gënjeshtra. Do të të thotë gjithmonë të vërtetën lakuriqe dhe pa zbukurime.

Është një femër që di të përballet me frikërat e saj. Peshorja është një femër që di të falë. Nuk është perfekte. Edhe ajo gabon, por di të kërkojë falje.

Peshorja është një femër që di të thotë jo. Nuk i detyrohet askujt, asgjë! Nëse rrëzohet, ringrihet vetë, siç ka bërë gjithmonë!

2. Demi

Femra Dem është një femër kokëfortë. Nëse i thua të bëjë diçka, ajo bën të kundërtën vetëm të të tregojë se bën me “kokën e saj”.

Lufton për gjërat që beson me të vërtetë. Nuk ka nevojë për miratimin e askujt, kur vjen puna për të bërë zgjedhje. Është një femër e pavarur. Nuk ka nevojë për njerëz.

Është shumë e zonja të kujdeset për veten. Nuk e toleron nëse dikush e trajton keq. Është një femër që nuk ka frikë të jetë vunerabël.

Nuk është e ftohtë. Dhe nuk i konsideron emocionet si shenjë dobësie. Por është një femër që ka nën kontroll emocionet e saj.

E di kur dikush po e gënjen. Çfarë nuk e vret e bën më të ftohtë, më intelegjente dhe më të bukur!

3. Bricjapi

Femra Bricjap reflekton mbi gjërat. Është një femër inteligjente që shpeh merr hapësirën e saj për të reflektuar mbi zgjedhjet që bën.

Kërkon vazhdimisht që të përmirësohet. Është një femër që di se çfarë po ndodh në botë. Kur i kërkon ndihmë, ajo është gjithmonë e gatshme për ty. Lexon gazeta dhe libra. I ndjek lajmet vazhdimisht për t’u informuar.

Miqtë e saj janë të ngjashëm me të. Mban afër vetes njerëz që e bëjnë të ndjehet mirë. Është pasionante. Është emotive.

Merakoset për familjen, miqtë dhe për personat që do. 

(Kosova Sot)

23 orë e 4 minuta më parë
21/10/18