6 femrat e horoskopit për të cilat meshkujt “çmenden”. Motivi? - Astro - Kosova Sot
6 femrat e horoskopit për të cilat meshkujt “çmenden”. Motivi?

6 femrat e horoskopit për të cilat meshkujt “çmenden”. Motivi?

Akrepi

Gruaja e Akrepit është një grua shumë dominuese dhe ka një qëndrim superior. Ajo është më e pasionuara nga të gjitha shenjat, por marrëdhëniet e tyre shpesh janë shumë dramatike. Asaj nuk i pëlqen rutina dhe është në kërkim të vazhdueshëm për gjëra të reja. Ajo bie kokë e këmbë në dashuri, duke i lënë të gjitha. Dhe pret që të tjerët të rezervojnë të njëjtin trajtim për të. Pasioni i saj është një nga ato gjëra që ju lë pa mend, sepse jo të gjithë kanë këtë aftësi për të dhënë kaq shumë dashuri dhe pasion për gjërat e jetës.

Ujori

Ujori është i paqëndrueshëm, por pasioni i bën këto gra unike. Kur asaj i propozohet diçka, ose ajo dëshiron diçka, nuk ka asnjë mënyrë për ta bërë atë të devijojë nga qëllimet e saj, kështu që nuk është për t’u habitur nëse në një kohë të shkurtër, mund të bëhet e mirë në diçka, krejtësisht të panjohur për të. Është e rëndësishme që Ujori të ketë një objektiv të qartë, sepse në këtë mënyrë do të arrijë sukses dhe do të ndihet tërësisht e plotësuar. Pasioni i

saj është shumë shpërthyes, por i përjetshëm. Ajo është një grua që preferon të japë pasion më pak intensiv, për të përqendruar pasionin e saj në shumë gjëra të tjera, tek të cilat pak njërës e fokusojnë vëmendjen e tyre.

Bricjapi

Gruaja e Bricjapit është një grua që ndjek qëllimet e saj pa hequr dorë, derisa e merr atë që do. Ajo është madje e gatshme të rrezikojë shëndetin e saj, për atë që ajo e ka vendosur vetë. Një grua e Bricjapit është e përqendruar në punën e saj dhe nuk i kushton shumë vëmendje kërkimit të partnerit. Për të, nëse është koha për të pasur një partner ajo do të jetë e lumtur, por nëse dashuria nuk vjen, nuk ka aq shumë rëndësi. Gruaja e Bricjapit është e lumtur me jetën e saj dhe e jeton atë ashtu siç i pëlqen. Ajo është një grua që është e pasionuar për gjithçka që bën dhe ajo largon pasionin dhe vëmendjen nga ato gjëra që nuk sjellin asgjë të mirë në jetën e saj. Pasioni i saj është i admirueshëm.

Dashi

Gruaja e Dashit shquhet në çdo gjë që ajo bën dhe ka një frymë konkurruese. Është e angazhuar për arritjen e qëllimeve të saj dhe gjithmonë vepron shpejt kur është e vendosur. Për dashin, puna është aq e rëndësishme sa dashuria me të cilën ajo dëshiron të shpenzojë sa më shumë kohë të jetë e mundur. Ajo e do kontaktin dhe është plot energji dhe kreativitet. Është një person shumë dominues. Dashit nuk i pëlqen rutina, prandaj gjithnjë shpik diçka të re për t’u ndierë gjallë. Një grua e dashit është e admirueshme dhe shumë e talentuar. Ajo tenton të bëjë gjëra me qetësi pa nxitim dhe shpesh është krenare për rezultatet e arritura. Pasioni i saj është një shembull që duhet ndjekur.

Shigjetari

Gruaja e Shigjetarit është një person i etur për aventurë, gjithmonë në kërkim të diçkaje. Të kesh një grua të Shigjetarit është gjëja më e mirë që mund të të ndodhë, sepse duke qenë një person aventuresk, gjithmonë do të jetë e gatshme të bëjë dhe provojë gjëra të reja, që sjellin ndryshim në jetë. Pasioni i saj është diçka që të gjithë dëshirojnë të kenë, veçanërisht hijeshia e tyre.

Peshqit

Gruaja e peshqve është një grua që ka nevojë të shprehë ndjenjat e saj. Ajo është një person, baza e të cilës është besimi dhe angazhimi dhe prandaj ka shumë mundësi të përfundojë shumë keq. Kur lëndohet ajo mund ta falë atë që e lëndon, por ajo nuk e harron atë që ka bërë. Mundohuni të bëni gjërat në mënyrën më të mirë të mundshme dhe nëse bëni gabim, filloni përsëri me më shumë forcë. Një grua e Peshqve nuk është vetëm pasion, por gjithashtu krijon xhelozi, duke qenë se ato që e shohin duan të jenë të lumtura. Për veten e tyre.

(Kosova Sot)

2 orë e 46 minuta më parë
21/03/18