< Auto&Tech - Kosova Sot

RISIA "JEEP COMPASS SUV 2017"

Auto&Tech >

"Jeep" ka përjetuar një zgjerim dhe rritje shtesë në Evropë në disa vjetët e fundit, duke lëvizur nga rreth 300,000 shitje gjatë vitit 2009 në rreth 1.4 milion në vitin 2016. Ky sukses...

4 orë e 54 minuta më parë

'Skoda' me rrymė vjen mė 2020

4 orë e 59 minuta më parë

Huawei Mate 10 Pro shitje rekord nė Evropė

Huawei nuk është e vetmja kompani e cila raporton shitjet rekord....

5 orë e 32 minuta më parë

Me krenari nga Belgjika: 'Volvo' fillon prodhimin e 'SUV XC40'

Modeli "SUV" më i vogli në gamën e kompanisë...

12 orë e 5 minuta më parë
Më shumë