7 vjeçarja kërkon punë në Google, e merr një përgjigje nga kompania (Foto) - Auto&Tech - Kosova Sot
7 vjeçarja kërkon punë në Google, e merr një përgjigje nga kompania (Foto)

7 vjeçarja kërkon punë në Google, e merr një përgjigje nga kompania (Foto)

Chloe Bridgwater, një vajzë simpatike nga SHBA ka vendosur të kërkojë punë në Google. Për këtë ajo i ka shkruar letër kompanisë duke kërkuar punë pasi që sipas saj ajo e do këtë punë, i do robotët, kompjuterët dhe se do të mësojë më shumë për teknologjinë. 

Google i ka kthyer përgjigjen asaj duke i premtuar punë të mëvonshme.

“Të falenderoj për letrën. Jam i gëzuar që i pëlqeni kompjuterat dhe robotët, dhe shpresoj gjithashtu se do të vazhdosh të mësosh akoma më shumë rreth teknologjisë. Ne presim që të aplikosh pasi të përfundosh shkollën" ishte përgjigja e një zyrtari të Google.

(Kosova Sot)

5 orë e 30 minuta më parë
19/04/18