Numrat e rrezikshëm që nuk duhet t’u përgjigjeni - Auto&Tech - Kosova Sot
Numrat e rrezikshëm që nuk duhet t’u përgjigjeni

Numrat e rrezikshëm që nuk duhet t’u përgjigjeni

Mjafton të thuash “Alo” dhe dikush në anën tjetër të botës mund të rrëmbejë lehtësisht të dhënat personale të ruajtura në smartphone-in tuaj, madje duke rrezikuar kështu edhe aksesin në llogaritë e bankës, për të cilat mjaftojnë vetëm pak sekonda.Si mund të ruhemi nga kjo gjë?

Fillimisht mos iu përgjigjni çdo numri që shihni në telefon. Kjo është thirrja që bën Giovanni D’Agata nga Zyra e të Drejtave, i cili na vjen në ndihmë duke dhënë disa numra të cilëve nuk u duhet përgjigjur asnjëherë, si në rastin e telefonatave, ashtu edhe të mesazheve.

+375602605281; +37127913091; +37178565072; +56322553736; +37052529259; +255901130460; janë numrat e rrezikshëm, si dhe çdo numër tjetër që nis me +375, +371, +381, +255.

(Kosova Sot)

21 orë e 55 minuta më parë
20/06/18