"Mercedes A-Class" parashikohet nga "Concept A Sedan" në Shangai - Auto&Tech - Kosova Sot
"Mercedes A-Class" parashikohet nga "Concept A Sedan" në Shangai

"Mercedes A-Class" parashikohet nga "Concept A Sedan" në Shangai

"Mercedes" pa parashikuar dukjen e gjeneratës së ardhshme "A-Class", duke prezantuar "Concept A Sedan", te "2017 Shanghai Motor Show". Koncepti sjell veturën e ardhshme të gjeneratës së ardhme të veturave kompakte, në mënyrë më specifike, gjeneratën e katërt "A-Class" dhe zgjerimin e mundshëm të brendit të veturave të vogla me sallonin e ri të "A-Class". Koncepti është më i gjatë se sa modeli aktual, por më i shkurtë dhe më i lartë. Proporcionet do të jenë të një veturës familjare, do të jetë ende një "A-Class", por vetëm sa është përmirësuar edhe më. Gjenerata e ardhshme do të jetë edhe më sportive. Në "Mercedes" tashmë kanë thënë se do të janë tri modele në linjën e veturave të saj kompakte deri në vitin 2020, e ky koncept do të jetë një prej tyre,transmeton gazeta Kosova Sot.

(Kosova Sot)

22 orë e 15 minuta më parë
20/06/18