Super jahti nga Porsche që do të kushtojë dhjetë milionë euro (Foto) - Auto&Tech - Kosova Sot
Super jahti nga Porsche qė do tė kushtojė dhjetė milionė euro (Foto)

Super jahti nga Porsche qė do tė kushtojė dhjetė milionė euro (Foto)

Prodhuesi gjerman Porsche është duke e ndërtuar një jaht me bord të gjatë 35 metra, tërësisht nga alumini

Lundra luksoze do të ketë shumë përparësi teknologjike, së bashku me lehtësinë në lëvizje dhe komoditet.

Mirëpo, për të pasur këtë jaht duhet të paguhet hiq më pak se dhjetë milionë euro.

Nuk bëhen të ditura detajet tjera, pasi ato do të mësohen gjatë lansimit të tij në Monaco Yacht Show gjatë muajit shtator.

(Kosova Sot)

 

17 orë e 0 minuta më parë
22/02/18