Fillon shitja e Motorola Moto Z2 Force - Auto&Tech - Kosova Sot
Fillon shitja e Motorola Moto Z2 Force

Fillon shitja e Motorola Moto Z2 Force

I lansuar në fund të muajit të kaluar, Motorola Moto Z2 Force ka qenë në dispozicion për t’u para-porositur në SHBA.

Megjithatë, kjo ishte deri tani, pasi shitjet për pajisjen kanë filluar – të gjithë transportuesit kryesorë (Big Four) tani janë duke shitur telefonin e ri të Motorola’së.

Çmimi fillon në 720 dollarë dhe shkon deri në 810 dollarë. Pra, të gjitha varen nga zgjedhja e operatorit.

Variant i zhbllokuar ende nuk është në shitje dhe nuk ka konfirmim se kur do të fillojë. Përveç telefonit, modeli Moto 360 Camera gjithashtu është në dispozicion për t’u blerë – kushton 300 dollarë.

(Kosova Sot)

7 orë e 4 minuta më parë
21/07/18