Një aplikacion i "Facebook"-ut që do t'ju pëlqejë - Auto&Tech - Kosova Sot
Një aplikacion i "Facebook"-ut që do t

Një aplikacion i "Facebook"-ut që do t'ju pëlqejë

Ekziston një version i fshehur, më i mirë i "Facebook Messenger"-it, të cilin me gjasë, do të donit menjëherë ta instalonit. Aplikacioni i "Facebook"-ut, "Messenger Lite" tash vonë është në dispozicion edhe në më shumë vende, sesa që ishte më parë. Versioni "Lite" është bërë me qëllim që të çlirohej nga shumë segmente të panevojshëm, sikur "Facebook Stories", etj. Në këtë mënyrë kursehet hapësira, përdoren më pak të dhëna dhe kryesisht evitohen funksionet shtesë, të cilat gjatë viteve të fundit janë pjesë e "Messenger"-it të rëndomtë. Ky aplikacion i ka edhe të metat e veta, kështu që, psh, jo të gjitha funksionet e përparuara punojnë në mënyrë perfekte. 

(Kosova Sot)

8 orë e 41 minuta më parë
16/10/18