Kamionçina e re Ruse ka diçka të pabesueshme në panelin e instrumenteve (Video) - Auto&Tech - Kosova Sot
Kamionēina e re Ruse ka diēka tė pabesueshme nė panelin e instrumenteve (Video)

Kamionēina e re Ruse ka diēka tė pabesueshme nė panelin e instrumenteve (Video)

Modeli i ri i kamionçinës GAZelle Next ka befasuar me një tipar të fshehur që nuk është hasur në asnjë makinë deri me sot.

Bëhet fjalë për lojën e famshme Tetris e cila mund të hapet dhe të luhet në bord kompjuterin e kësaj kamionçinë. Siç edhe mund të shihet në videon e mëposhtme, ka një mënyrë komplekse për të aktivizuar këtë lojë.

 

(Kosova Sot)

23 orë e 43 minuta më parë
19/01/18
aaaaaaaa