Ekrani i thyer i iPhone X kushton më shtrenjtë për t’u rregulluar se çdo iPhone tjetër - Auto&Tech - Kosova Sot
Ekrani i thyer i iPhone X kushton më shtrenjtë për t’u rregulluar se çdo iPhone tjetër

Ekrani i thyer i iPhone X kushton më shtrenjtë për t’u rregulluar se çdo iPhone tjetër

Nëse e blini iPhone X, seriozisht do të keni nevojë për një kasë mbrojtëse.

Kjo pasi rregullimi i ekranit të thyer të iPhone X do t’ju kushtojë më shumë se 280 euro.

Kjo i bie 110 euro më shumë se kostoja e riparimit të ekranit të iPhone 8 Plus – dhe gjithashtu më shumë se riparimi i ekranit të iPhone 8. 

Kështu, një kasë për ta mbrojtur iPhone X nga gërvishtjet, çarjet, lakimet dhe thyerjet është e domosdoshme.

Për trup të dëmtuar, juve do t’ju duhet ta blini një iPhone X krejtësisht të ri.

(Kosova Sot)

12 orë e 51 minuta më parë
18/10/18