Tipari i ri nga WhatsApp lajm i mirë për personat e dehur [FOTO] - Auto&Tech - Kosova Sot
Tipari i ri nga WhatsApp lajm i mirë për personat e dehur [FOTO]

Tipari i ri nga WhatsApp lajm i mirë për personat e dehur [FOTO]

Ndodh shpesh herë që personat të cilët janë në ndikimin e alkoolit të shkruajnë mesazhe që nuk janë të denja për personat të cilëve u dërgohen këto mesazhe.

Tani WhatApp ka shtuar një tipar ku mesazhin e dërguar mund ta fshini deri 7 minuta pasi që ta keni dërguar atë, transmeton Express. Në këtë rast, pranuesve të mesazhit do tu shfaqet vetëm njoftimi se ky mesazh është fshirë ‘This message was deleted’.

Në mënyrë që ky tipar të funksionoj, ju dhe pranuesit e mesazheve duhet të kenë versionin e fundit të WhatsApp.

Image

 


(Kosova Sot)

23 orë e 22 minuta më parë
26/09/18