Fliste në telefon gjatë vozitjes, konfrontohet me çiklistin që i tërhoqi vërejtjen (Video) - Auto&Tech - Kosova Sot
Fliste në telefon gjatë vozitjes, konfrontohet me çiklistin që i tërhoqi vërejtjen (Video)

Fliste në telefon gjatë vozitjes, konfrontohet me çiklistin që i tërhoqi vërejtjen (Video)

Omar Hanifit nga Edinburgh i Anglisë, nuk i ka pëlqyer aspak që u ndërpre nga Steven McPherson, teksa voziste dhe fliste në telefon.

Për këtë arsye, ai doli nga makina dhe u konfrontua me çiklistin, duke përdorur edhe shumë fjalë të ndyta.

Mirëpo, pasi gjithçka kishte kapur kamera e vendosur në helmetë, shoferi është dënuar me 500 euro gjobë, ndërsa çiklistit iu tërheq vërejtja që e shqetësoi atë derisa ishte në trafik. 

(Kosova Sot)

3 orë e 17 minuta më parë
15/10/18