Makina e shpejtë që lëvizte nëpër dunat e shkretëtirës, gati ra mbi një të pranishëm (Video) - Auto&Tech - Kosova Sot
Makina e shpejtë që lëvizte nëpër dunat e shkretëtirës, gati ra mbi një të pranishëm (Video)

Makina e shpejtë që lëvizte nëpër dunat e shkretëtirës, gati ra mbi një të pranishëm (Video)

Shoferi që ngiste me shpejtësi një makinë nëpër dunat e një shkretëtire në Kaliforni të Shteteve të Bashkuara, gati ka rënë sipër një të pranishmi.

Ky i fundit, që ishte në dijeni se do t’i afrohej mjeti, është përkulur dhe ka shmangur aksidentin.

Mirëpo, ai është kritikuar që qëndronte në atë hapësirë, duke rrezikuar të shtypej dhe të pësonte lëndime të konsiderueshme. 

 (Kosova Sot)

10 orë e 23 minuta më parë
26/09/18