Apple dërgoi një përditësim i cili adreson problemin e “i”-së - Auto&Tech - Kosova Sot
Apple dėrgoi njė pėrditėsim i cili adreson problemin e “i”-sė

Apple dėrgoi njė pėrditėsim i cili adreson problemin e “i”-sė

Nganjëherë në një simbol nganjëherë ishte një “A” kapitale e nganjëherë një pikëpyetje

Në ditët e fundit shumica e përdoruesve të iOS përjetoi një problem të pazakontë: gërma “i” korrigjohet në diçka tjetër automatikisht.

Apple dėrgoi njė pėrditėsim i cili adreson problemin e “i”-sė

Nganjëherë në një simbol nganjëherë ishte një “A” kapitale e nganjëherë një pikëpyetje.

Një rregullim u tha se ishte pranë dhe tashmë ka dërguar një përditësim i cili e adreson problemin përgjithnjë. iOS 11.1.1 është publikuar dhe i disponueshëm për tu shkarkuar.

Në faqen e suportit Apple publikoi një rregullim të përkohshëm për ata që kërkonin përgjigje.

Kërkoni përditësimin? Vizitoni Settings > General > Software Update dhe lini sistemin operativ iOS të bëjë punën e tij. 

 (Kosova Sot)

13 orë e 6 minuta më parë
22/01/18
aaaaaaaa