iOS 11.2 mundëson mbushjen më të shpejtë të iPhone X, iPhone 8 dhe 8 Plus - Auto&Tech - Kosova Sot
iOS 11.2 mundėson mbushjen mė tė shpejtė tė iPhone X, iPhone 8 dhe 8 Plus

iOS 11.2 mundėson mbushjen mė tė shpejtė tė iPhone X, iPhone 8 dhe 8 Plus

Apple po zhbllokon mbushjen më të shpejtë pa tel në iPhone X, iPhone 8 dhe iPhone 8 Plus me përditësimin e ri, iOS 11.2.

Deri në iOS 11.1, iPhone-i i mundësuar me Qi mund të ngarkohet me valë deri në 5Ë dhe pas 11.2 mund të shkojë deri në 7.5W – zbulon krijuesi ndihmës RAVpower.

Shpejtësia e re e iPhone 8, 8 Plus dhe X nuk i vë ato aq lart sa konkurrenca nga Samsung (që mund të arrijë 15W nëpërmjet një ngarkuesi të mbështetur), por mund të ndodhë se në praktikë do të ngarkohen në mënyrë të ngjashme të shpejtë.

Ka disa mbështetës zyrtarisht nga Qi pa tel për iPhone nga Mophie dhe Belkin, por treshi i Apple duhet të jetë në gjendje të arrijë shpejtësinë maksimale të mbushjes prej 7.5W me çdo ngarkues pa tel që ka output.

 (Kosova Sot)

19 orë e 21 minuta më parë
22/01/18
aaaaaaaa