Toyota FT-AC, një SUV i konceptuar për aventurë - Auto&Tech - Kosova Sot
Toyota FT-AC, një SUV i konceptuar për aventurë

Toyota FT-AC, një SUV i konceptuar për aventurë

Toyota po fokusohet drejt aventurës në epokën e makinave SUV, ose të paktën kështu duket nga prototipi FT-AC (Future Toyota Adventure Concept), një mjet i menduar për kohën e lirë dhe që është frymëzuar nga shpirti i Land Cruiser.

Për momentin bëhet fjalë për një prototip dhe dizenjoja nuk është ende përfundimtare.

Ka drita antimjegull që mund të çmontohen dhe të përdoren si elektrik dore. Gjithashtu, ka drita të pasme me kamera për të xhiruar eskursionet dhe për t’i shpërndarë falë lidhjes WIFI në bordin e makinës.

Image
Image

 

(Kosova Sot)

7 minuta më parë
22/10/18