Makina e parë SUV nga Rrolls-Royce, nuk do të emërohet Cullinan - Auto&Tech - Kosova Sot
Makina e parë SUV nga Rrolls-Royce, nuk do të emërohet Cullinan

Makina e parë SUV nga Rrolls-Royce, nuk do të emërohet Cullinan

Hal Serudin që është një nga drejtuesit e kompanisë Rrolls-Royce, ka konfirmuar se makinën e parë SUV, do ta prezantojnë gjatë muajit mars në Geneva Auto Show.

Mirëpo, ka hedhur poshtë faktin se kjo veturë është emëruar Cullinan, si dhe është punuar duke u bazuar në këtë model.

“Është vetëm emri i fazës së punës, do të quhet ndryshe”, ka thënë Serudin, pa treguar se në çfarë strukture është bazuar makina.

Fotografitë e realizuara gjatë fazës së testimit, e tregojnë këtë RR me grillin e veçantë, mirëpo nuk dihet nëse do të ketë edhe sistemin e hapjes së dyerve, sikur veturat tjera.

Image
Image

 

(Kosova Sot)

3 orë e 45 minuta më parë
19/10/18