Facebook fut lojëra në livestream - Auto&Tech - Kosova Sot
Facebook fut lojëra në livestream

Facebook fut lojëra në livestream

Facebook ka njoftuar se ka futur një opsion të ri në videot e Livestream.

Në të njëjtën kohë ju mund të lidheni në livestream dhe të luani lojërat e preferuara.

Për ta realizuar këtë ju duhet të prekni ikonën e kamerës në cep të ekranit.

Aktualisht në dispozicion janë lojërat, Sonic, Angry Birds dhe Disney Tsum Tsum.

(Kosova Sot)

22 orë e 3 minuta më parë
17/07/18