Google sjell në treg tri aplikacione për fotografi - Auto&Tech - Kosova Sot
Google sjell nė treg tri aplikacione pėr fotografi

Google sjell nė treg tri aplikacione pėr fotografi

Këto aplikacione janë pjesë e programit eksperimental nga Google.

Google ka njoftuar për lëshimin në treg të tri aplikacioneve për fotografi: Storyboard (vetëm për Android), Selfissimo! (iOS dhe Android), dhe Scrubbies (vetëm për iOS). Këto tri aplikacione janë pjesë e programit të ri “appsperiments” nga Google.

(Kosova Sot)

10 orë e 13 minuta më parë
17/01/18
aaaaaaaa