Tre vite për të restauruar një Porsche 911, rezultati fantastik - Auto&Tech - Kosova Sot
Tre vite për të restauruar një Porsche 911, rezultati fantastik

Tre vite për të restauruar një Porsche 911, rezultati fantastik

Para tre vitesh, Muzeu Porsche bleu dy makina 911 të viteve ’60 për rreth 100 000 euro.

Njëra prej tyre ishte e braktisur dhe në një gjendje mizerabël, me mungesa të ndryshme pjesësh në karrocerinë e saj. Bëhej fjalë për një prodhim të tetorit 1964, kur versionet e para të 911-s quheshin ende 901. 

Tre vite më vonë, specialistët e Muzeut Porsche në Shtutgart e kanë kthyer si të ri këtë automjet klasik, që shumë persona do e kishin çuar direkt për skrap.

Nga 14 dhjetori, ky Porsche do të jetë i disponueshëm për publikun në muze.


 

(Kosova Sot)

2 orë e 25 minuta më parë
21/03/18