Iku pa paguar parkingun, duke kryer një veprim të pazakontë mbi targa (Video) - Auto&Tech - Kosova Sot
Iku pa paguar parkingun, duke kryer një veprim të pazakontë mbi targa (Video)

Iku pa paguar parkingun, duke kryer një veprim të pazakontë mbi targa (Video)

Të pranishmit në një parking në Plymouth të Anglisë, kanë parë një të moshuar teksa mbulonte me letër targat e veturës, para se të largohet nga parkingu.

Në këtë formë, ai iku pa paguar dhe nuk ra në shënjestrën e laserëve, që identifikojnë shifrën e secilës veturë.

Videoja që mund të shihni më poshtë, është shpërndarë me shpejtësi, në përpjekje që të turpërohet ky shofer dhe veprimi i njëjtë të mos përsëritet prej të tjerëve. 

(Kosova Sot)

22 orë e 31 minuta më parë
21/10/18