Toyota shfaq një pjesë të modelit me tri rrotë - Auto&Tech - Kosova Sot
Toyota shfaq një pjesë të modelit me tri rrotë

Toyota shfaq një pjesë të modelit me tri rrotë

Para disa muajve, Toyota ka bërë të ditura planet për një model të ri sportiv, që nuk ngjan me veturat që ka prodhuar më parë.

Së fundmi, ka shfaqur një pjesë të kësaj makine që i ka tri rrotë dhe një krah shumë të gjerë në pjesën e pasme.

Vetura që duket se ka sistem shumë të avancuar të aerodinamikës, pritet të jetë shumë e shpejtë, mirëpo nuk ka asnjë të dhënë shtesë.

E tëra që është thënë është se do të funksionojë me një sistem krejtësisht të ri, se ka pedale alumini dhe metal me peshë shumë të lehtë.

(Kosova Sot)

6 orë e 8 minuta më parë
21/10/18