Microsoft përgatit telefon të palosshëm (Foto) - Auto&Tech - Kosova Sot
Microsoft pėrgatit telefon tė palosshėm (Foto)

Microsoft pėrgatit telefon tė palosshėm (Foto)

Microsoft është duke përgatitur telefonin e palosshëm, i cili përkujton në modelin Courie, i anuluar para disa vitesh.

Së fundi kanë rrjedhë edhe fotografitë koncept se si mund të duket pajisja e Microsoft.

Ende nuk dihet se kur pajisja do të debutojë dhe nëse do të quhet “Surface Phone”, por sigurisht se bëhet fjalë për një model nga linja e prodhimit Surface.

(Kosova Sot)

9 orë e 25 minuta më parë
17/01/18
aaaaaaaa