“Hey google”, shërbimi i ri nga Google - Auto&Tech - Kosova Sot
“Hey google”, shërbimi i ri nga Google

“Hey google”, shërbimi i ri nga Google

Disa muaj më parë, Google filloi të ofronte mundësinë për të aktivizuar Search ose Assistant në faqen e telefonit tuaj mobil, duke thënë “Hey, Google”. Fillimisht ishte një shtrirje e kufizuar, por komanda po sheh tani një shtrirje më të gjerë.

Duhet të riinstaloni modelin zanor për këtë vendosje të re – një njoftim që kërkon të njëjtën gjë duhet të shfaqet në telefonin tuaj Android (nëse nuk e keni). Me dorë, ju mund ta bëni këtë duke shkuar tek Settings -> Google -> Voice.

Pasi të keni përfunduar, mund të përdorni të dyja frazat, përkatësisht “Okay Google” dhe “Hey Google” për të kryer kërkime në Google ose për të sjellë ndihmësin.

(Kosova Sot)

16 orë e 1 minuta më parë
22/07/18