Fjalët më të kërkuara në google për vitin 2017 - Auto&Tech - Kosova Sot
Fjalët më të kërkuara në google për vitin 2017

Fjalët më të kërkuara në google për vitin 2017

Google nxjerr raportin mbi kërkimet më të shumta që janë bërë në internet gjatë 2017. iPhone 8 dhe iPhoneX qëndrojnë në vendin e dytë dhe të tretë respektivisht në kërkimet e përgjithshme të Google, dhe vendin e parë dhe të dytë përkatësisht, në rangun e kërkimeve teknologjike për konsumatorin.

Bitcoin listohet në vendin e dytë në ktegorinë e lajmeve globale dhe “si të blejmë bitcoin”renditet në vendin e tretë.

Samsung Galaxy S8 dhe XBox One X janë renditur përkatësisht në vendin e tretë dhe të katërt në termat e konsumatorit.

Statistikat e rezultuara mund të jenë një tregues për të ardhmen por me ndryshimin e shpejtë të teknologjisë që po ndodh, kjo nuk mund të qëndrojë për produktet teknologjike.

Lista e Google 2017 indikon trendin dhe ajo çfarë vihet re është që Apple ka një bazë të madhe klientësh besnikë.

Kjo listë gjithsesi nuk mund të jetë një parashikues shumë i mirë për të ardhmen pasi ndryshimet e teknologjisë me produket dhe aplikacionet nga më të çuditshme po na befasojnë çdo ditë.

(Kosova Sot)

9 orë e 54 minuta më parë
24/10/18