Si të pastroni borën nga vetura pa e prekur atë me dorë (Video) - Auto&Tech - Kosova Sot
Si tė pastroni borėn nga vetura pa e prekur atė me dorė (Video)

Si tė pastroni borėn nga vetura pa e prekur atė me dorė (Video)

Të largosh borën nga vetura kur temperaturat janë shumë të ulëta është shumë vështirë dhe duart ju ngrijnë nga të ftohtit.

Por, një person ka gjetur zgjidhjen ideale për ta pastruar borën. Ai këtë e bënë me anë të një sistemi të fuqishëm audio.  Dridhjet e shkaktuara nga zhurma bëjnë që bora të shkëputet dhe të bie në tokë.

(Kosova Sot)

6 orë e 14 minuta më parë
18/01/18
aaaaaaaa