Restaurimi i Opel Kadett D në xhirim të përshpejtuar (Video) - Auto&Tech - Kosova Sot
Restaurimi i Opel Kadett D nė xhirim tė pėrshpejtuar (Video)

Restaurimi i Opel Kadett D nė xhirim tė pėrshpejtuar (Video)

Restaurimi i veturave klasike kërkon mund dhe kohë, sidomos kur ato duhet të certifikohen për të lëvizur në rrugë.

Kanali Vantage Point Video në YouTube ka publikuar videon ku shihet procesi i restaurimit të veturës klasike Opel Kadett. Aty shihet ndërhyrje në karrocerinë e veturës si dhe pjesë tjera për ta certifikuar për të lëvizur në rrugë publike.

(Kosova Sot)

11 orë e 2 minuta më parë
19/01/18
aaaaaaaa