Nissan tërheq 128.000 automobila në Rusi - Auto&Tech - Kosova Sot
Nissan tėrheq 128.000 automobila nė Rusi

Nissan tėrheq 128.000 automobila nė Rusi

Kompania e automobilave japonezë Nissan do të tërheqë 127.738 automjeteve të veta në Rusi, njoftoi rregullatori rus Rostandart.

Arsyeja për tërheqjen e modeleve Note dhe Tiida, të prodhuara ndërmjet periudhës 30 gusht 2008 deri 1 gusht 2014, është aktivizimi i gabuar i airbags, thuhet në komunikatën e rregullatorit.

(Kosova Sot)

13 orë e 38 minuta më parë
19/01/18
aaaaaaaa