Ky është mausi më i mirë në botë - Auto&Tech - Kosova Sot
Ky ėshtė mausi mė i mirė nė botė

Ky ėshtė mausi mė i mirė nė botė

Përveç laptopit të tij Surface, i cili përdorë sistemin operativ Windows 10 S, Microsoftprezantoi edhe Mausin e ri Arc Mouse, me dizajn të ri dhe në harmoni me linjat e pajisjes më të re të kompanisë.

Arc Mouse sipas Microsoft, është i lehtë dhe i gatshëm për udhëtimdhe i dizajnuar që t’i përshtatet përdorimit nga ana e shfrytëzuesit. Arc Mouse aktualisht është në para-porosi në Amerikë me çmim prej 80 dollarësh.

(Kosova Sot)

19 orë e 43 minuta më parë
17/01/18
aaaaaaaa