Me këtë aplikacion mund ti dërgoni mesazhe vetës në të ardhmen - Auto&Tech - Kosova Sot
Me këtë aplikacion mund ti dërgoni mesazhe vetës në të ardhmen

Me këtë aplikacion mund ti dërgoni mesazhe vetës në të ardhmen

Çdonjëri nga ne i mbanë shënim gjëra për të cilat kërkojmë që telefoni jonë të na i kujtoj.

Aplikacion Incubate ju ofron mundësinë që ju ti shkruani mesazhe vetës dhe ti dërgoni ato në të ardhmen tuaj, transmeton Express. Mesazhet me foto ose video mund ti dërgoni tani dhe ato tu vijnë pas një jave, një muaji, një viti apo pas 25 viteve.

Krijuesi i këtij aplikacioni Michael McCluney, tha se është inspiruar nga një shok i tij i cili kishe fëmijë trinjak dhe se gjatë kohës sa u kishte bërë një video të tyre kishte thënë se do të kishte pasur dëshirë që këtë video tu a tregonte atyre kur rriteshin por kishte frikë se ajo video do të humbiste diku si pasojë e hapësirës së pamjaftueshme për ruajtje.

(Kosova Sot)

21 orë e 2 minuta më parë
22/10/18