Cili mode i “BMW 5” me naftë është ideal - Auto&Tech - Kosova Sot
Cili mode i “BMW 5” me naftë është ideal

Cili mode i “BMW 5” me naftë është ideal

Përkundër se shumica e vendeve sjellin lehtësi te veturat e ‘gjelbra’, modelet me benzinë përparojnë për sa i përket ekonomisë, e ato elektrike në praktikë, derisa ato me naftë shumë po kërkohen. Një nga modelet popullore që mbështetet ne motorin me naftë është ai BMW-së, që është aduti kryesor i Serisë 5. "Pesëjsha" vjen në pesë versione me motorët me naftë, fillon nga më i dobëti “520d” me  2.0-litra prej 190 kuaj fuqi, (çmimi 48.700 euro), “525d” me 231 kuaj fuqi (51.600 euro) dhe 3.0-litra “530d” me 265 kuaj fuqi (57.800 euro). Në majë ofrohet modeli “540d” me 320 kuaj fuqi (69.800 euro) dhe bisha “M550d” me 400 kuaj fuqi (89.900 euro). 

(Kosova Sot)

19 orë e 15 minuta më parë
26/04/18