‘Instagram’ kopjon sërish ‘Snapchat’, këtë herë ndryshimi lidhet me… - Auto&Tech - Kosova Sot
‘Instagram’ kopjon sërish ‘Snapchat’, këtë herë ndryshimi lidhet me…

‘Instagram’ kopjon sërish ‘Snapchat’, këtë herë ndryshimi lidhet me…

‘Snapchat’ përveçse shumë i përdorur dhe ndryshe nga aplikacionet e tjera, duket se është kthyer prej kohësh në një burim frymëzimi për ‘Instagram’ apo ‘Facebook’. Këto të fundit shpesh kanë kopjuar idetë e aplikacionit duke i vënë në funksion të përdoruesve të tyre. E fundit është risia që do vijë për të gjithë përdoruesit e ‘Instagram’, të cilët tashmë do mund të njoftohen nëse dikush ju bën screenshot një foto që kanë publikuar në ‘Story’. Të gjithë ju që pëlqeni të fshiheni kini kujdes!

Image

 

(Kosova Sot)

5 orë e 19 minuta më parë
15/10/18