WhatsAp mund të kthejë mesazhet e fshira - Auto&Tech - Kosova Sot
WhatsAp mund tė kthejė mesazhet e fshira

WhatsAp mund tė kthejė mesazhet e fshira

Ekziston një aplikacion i quajtur WhatsRemoved i cili zbulon dhe ruan mesazhet e fshira dhe skedarët, qofshin ato audio, video apo foto.

Për të përdorur këtë aplikacion ai duhet të shkarkohet në fillim.

Është i vlefshëm vetëm për sistemin android, ndërsa përdoruesit e Apple duhet të presin.

(Kosova Sot)

6 orë e 40 minuta më parë
22/02/18