‘Kapa gruan duke më tradhëtuar, mesazhi në telefonin e saj më tronditi” - Dashuri - Kosova Sot
‘Kapa gruan duke më tradhëtuar, mesazhi në telefonin e saj më tronditi”

‘Kapa gruan duke më tradhëtuar, mesazhi në telefonin e saj më tronditi”

LETRA:

E fejuara ime fjeti me një burrë tjetër, dhe tani thotë se nuk e pëlqen më seksin me mua.

Jeta jonë seksuale u shkatërrua pasi lidni vajza që tani është një vjeçe. Unë jam 25 vjeç dhe e fejuara ime është 28 vjeç.

Mund të shkojmë edhe tre muaj pa bërë seks. Nëse unë them se dua të fle me të…ajo bëhet si e çmendur dhe thotë se nuk e pëlqen më seksin.

Image

 

Para disa kohesh ajo shkoi ne nje feste ndërsa unë punoja dhe u ktheva shumë vonë.

Ajo mohoi se ndodhi gjë ate nate, por gjeta dëshmi që ajo me kishte tradhetuar, gjeta mesazhe në telefonin e saj qe i tregonte një mikeshe për seksin me një djalë atje, duke thënë se ishte kotë.

Më në fund e pranoi dhe e fala. Tani unë vetëm dua që ajo të fillojë të ketë marrëdhënie seksuale me mua përsëri.

Përgjigja e DEIDRE: Nuk është kaq e lehtë, kam frikë. Ju duhet të zgjidhni problemet para se të shkoni te seksi – duke pasur një fëmijë ndoshta i krijon ndjenjën e izolimit në shtëpi.

Tregojini qe e doni për atë që ajo është, jo vetëm për seks, por se seksi është një pjesë e rëndësishme e një marrëdhënie. Pyetni se çfarë do të ndihmonte që ajo të shijonte sërish seksin me ju.

 (Kosova Sot)

16 orë e 33 minuta më parë
18/10/18