Këto janë 10 pozicionet që e bëjnë femrën tuaj të arrijë shpejt në orgazëm…(FOTO +18) - Dashuri - Kosova Sot
Këto janë 10 pozicionet që e bëjnë femrën tuaj të arrijë shpejt në orgazëm…(FOTO +18)

Këto janë 10 pozicionet që e bëjnë femrën tuaj të arrijë shpejt në orgazëm…(FOTO +18)


(KUJDES! FOTO ME PËRMBAJTJE EROTIKE +18)

Disa meshkuj mendojnë në mënyrë pesimiste kur vjen puna për ta kënaqur seksualisht femrën e tyre.

Meshkuj të tjerë mendojnë se janë të aftë ta kënaqin atë pasi dinë disa pozicione dhe teknika kyçe.

Me praktikimin e pozicioneve të mëposhtme, pasiguritë do të zhduken pasi nëse “loja” luhet në mënyrën e duhur, rezultatet do të jenë të mahnitshme.

Mos i harroni këto pozicione, pasi jo vetëm duhen mësuar teorikisht por edhe duhen zbatuar në praktikë.

Stilet e ilustruara më poshtë:

Stili i qenit

Qeni gjuetar

Freskuesja

Shatërvani magjik

Sfinksi

Kaubojsja

Rrezet X

Engjëlli i mbështjellë

Nirvana

Rrëshqitja

Image

(Kosova Sot)

 

13 orë e 33 minuta më parë
26/09/18