“Punoj jashtë vendit shumicën e kohës, pse gruaja refuzon të bëjmë seks kur kthehem?” - Dashuri - Kosova Sot
“Punoj jashtë vendit shumicën e kohës, pse gruaja refuzon të bëjmë seks kur kthehem?”

“Punoj jashtë vendit shumicën e kohës, pse gruaja refuzon të bëjmë seks kur kthehem?”

Një burrë është ankuar për mungesën e jetës seksuale me gruan dhe stafi i rubrikës “Deidre” në “The Sun” i është përgjigjur me disa këshilla.

Letra e burrit

Unë e dashuroj gruan time, po aq sa ditën e parë kur u takuam, por ne thjesht nuk kemi seks të mjaftueshëm këto ditë.

Seksi ishte i mahnitshëm me gruan time kur u njohëm. S’mund ta besoja se sa me fat isha.

Ajo mbeti shtatzënë brenda një viti dhe unë isha shumë i lumtur kur u bëra baba.

Tani kemi 5 vite të martuar dhe kemi një vajzë që është katër vjeç. Gruaja ime është 30 vjeçe dhe unë jam 31 vjeç.

Kemi pasur ulje dhe ngritje. Unë jam i pari që pranoj se unë nuk kam qenë një burrë i mirë për të. Por unë punoj shumë për t’i dhënë familjes time një jetë të mirë.

Unë tani punoj jashtë shtetit pjesën më të madhe të vitit. Fillimisht bënim seks në video.

Në fillim gruaja nuk donte, por me kohën dukej si një zëvendësim i mirë për seks së bashku.

Gjatë dy viteve të fundit, kjo ka qenë shumë më e rrallë. Muajt shkojnë dhe jeta jone seksuale nuk ekziston. Kjo ka një ndikim të madh në mua, pasi unë jam shumë i dhënë pas seksit.

Ne bëjmë seks dy herë në javë, por thjesht nuk është i mjaftueshëm. Gruaja thotë që është mëse i mjaftueshëm.

I sugjeroja që të provojmë diçka të re, por gruaja mendonte se kjo ishte një ide e trashë.

Unë i kam thënë disa herë sa i shqetësuar jam unë për këtë. Ajo më thotë të shkoj dhe të gjej dikë tjetër nëse nuk më pëlqen mënyra se si janë gjërat.

Kur përpiqem të flas me të për gjendjen tonë, ajo gjithmonë e ndryshon këtë temë.

Kam nevojë për seks në jetën time. Unë nuk mund ta kuptoj se si gruaja ime e re tërheqëse mund të kalojë për muaj të tërë pa ndonjë lloj aktiviteti seksual, kur punoj jashtë vendit.

DEIDRE thotë: Gruaja juaj nuk ndihet e dashuruar dhe e dëshiruar.

Ajo ndjehet e përdorur.

Për gratë, seksi nuk është në një kuti e veçantë, ai është u lidhur me marrëdhënien tuaj në tërësi.

Mos kërkoni vetëm përgjigje seksuale. Pyete atë se çfarë do ta bënte atë të ndihej më e dashuruar dhe më e dëshiruar.

A është e domosdoshme që ju të punoni larg shumicën e muajve të vitit?

Duhet ta lini gruan tuaj të ndihet si një prind i vetëm. Do të ishte mirë që vajza juaj të shihte edhe më shumë babanë e saj.

Mos prisni që jeta seksuale e jetës suaj të rikthehet papritur në vendin e vet.

(Kosova Sot)

1 orë e 48 minuta më parë
24/09/18