Shkenca zbulon sekretin: Ja çfarë u ndodh meshkujve kur shohin gjoks femre - Dashuri - Kosova Sot
Shkenca zbulon sekretin: Ja çfarë u ndodh meshkujve kur shohin gjoks femre

Shkenca zbulon sekretin: Ja çfarë u ndodh meshkujve kur shohin gjoks femre

tudiesit gjermanë kanë arritur në konkluzionin se “vesi” i meshkujve për të shikuar gjoksin e femrave zgjat jetën dhe i sjell dobi shëndetit të tyre.

Për këtë arsye shkencëtarët i këshillojnë meshkujt, veçanërisht ata mbi 40 vjeç, që të paktën 10 minuta në ditë të shikojnë drejt gjoksit të femrave.

Autorja e studimit Karen Ëeatherby tha: “Vetëm dhjetë minuta shikim në gjinjtë e një femre joshëse, ka efekt të njëjtë sikurse 30 minuta ushtrime aerobike”.

Studimi ka analiuzar  200 meshkuj në tri spitale gjermane.

(Kosova Sot)

10 minuta më parë
24/09/18