Personat me këtë grup gjaku janë “bisha” në seks - Dashuri - Kosova Sot
Personat me këtë grup gjaku janë “bisha” në seks

Personat me këtë grup gjaku janë “bisha” në seks

Ekspertët kanë konstatuar që edhe grupi i gjakut ka ndikim në shkathtësitë tuaja në dhomën e gjumit.

Sipas tyre njerëzit me grupin 0 të gjakut kanë prirje më të mëdha në unifikimin seksual me partnerin.

Fjala është për njerëzit të cilët gjenden perfekt në mendimet logjike por edhe e dëshirojnë forcën.

Ata vetes i vënë qëllime të larta dhe në arritjen e tyre asgjë nuk mund t’i pengojë. Në të njëjtën mënyrë sillen edhe ndaj seksit.

Njerëzit me grupin 0 të gjakut dinë se cilat karakteristika i kanë dashnorët më të mirë dhe bëjnë çdo gjë që të bëhen vërtet të tillë.

(Kosova Sot)

14 orë e 53 minuta më parë
16/10/18