Ja si ta zbuloni kur një femër sapo ka bërë seks - Dashuri - Kosova Sot
Ja si ta zbuloni kur një femër sapo ka bërë seks

Ja si ta zbuloni kur një femër sapo ka bërë seks

Me meshkujt është shumë më e lehtë t’i kuptosh kur kanë kryer marrëdhënie intime.

Ata dallohen sepse fishkëllojnë dhe i përshëndesin njerëzit, të njohur e të panjohur. Madje gjasat e mëdha janë që ai vetë t’u tregojë se ka pasur një natë të hatashme.

Por, si qëndron puna me femrat? Si ta kuptoni nëse ajo ka kaluar një mbrëmje pasionante?

Ju tërheq më shumë. Sa më shumë aktivitete intime që ka një femër, trupi i saj do të prodhojë më shumë feromone, qëllimi i të cilave është ta tërheqin seksin e kundërt.

Nëse rrini pranë saj dhe e ndjeni se po ju ndezet motori, gjasat janë të mëdha se ajo sapo ka pasur marrëdhënie seksuale.

Është më e lumtur. Hulumtimet me 15 mijë njerëz kanë treguar se ata që kanë kryer marrëdhënie dy ose tre herë në javë, janë 55 për qind më të lumtur se ata që kanë jetë më të varfër intime.

Gruaja e cila sapo ka kryer marrëdhënie nuk bën shumë vërejtje.

 (Kosova Sot)

3 orë e 9 minuta më parë
24/09/18