Burrat tradhtojnë pas kaq vitesh martesë - Dashuri - Kosova Sot
Burrat tradhtojnë pas kaq vitesh martesë

Burrat tradhtojnë pas kaq vitesh martesë

Sjelljet njerëzore në një marrëdhënie, për një kohë të gjatë kanë qenë pjesë e studimeve shkencore.

Në mes të deklaratave të rrejshme dhe egos, rezultatet e studimin gjithmonë kanë rezultuar me përgjigjjen që “shumë pak martesa janë perfekte”.

Në lidhje me tradhtinë, studimet kanë gjetur se burrat tradhëtojnë pas 11 vitesh martesë, ndërsa gratë janë në gjendje të tradhtojnë burrat e tyre gjatë gjashtë viteve të para të martesës.

Megjithatë, në studimin që kanë marrë pjesë një numër i konsiderueshëm i njerëzve, nuk janë thënë se cilat janë arsyet që shtyejnë drejt tradhtisë.

 (Kosova Sot)

6 orë e 56 minuta më parë
22/09/18