Të martuarit apo beqarët? Më në fund zbulohet kush janë më të lumtur - Dashuri - Kosova Sot
Tė martuarit apo beqarėt? Mė nė fund zbulohet kush janė mė tė lumtur

Tė martuarit apo beqarėt? Mė nė fund zbulohet kush janė mė tė lumtur

Njerëzit e martuar kanë më shumë arsye të jenë të kënaqur: ata mund të ndajnë shpenzimet, mund të jetojnë lirshëm pa frikën e vdekjes dhe të kalojnë kohë duke u përkushtuar ndaj njëri – tjetrit.

Sipas një studimi të ri, individët që janë të martuar i gëzohen më shumë kënqaësive të ndryshme në jetë.

Në një letër të botuar në “Journal of Happiness Studies”, hulumtuesit mblodhën të dhëna nga dy anketime në Mbretërinë e Bashkuar për të shqyrtuar përfitimet e martesës dhe miqësisë martesore.

(Kosova Sot)

16 orë e 34 minuta më parë
16/01/18
aaaaaaaa