E padëgjuar! Ja pozicioni i duhur i seksit për të bërë djalë! - Dashuri - Kosova Sot
E padëgjuar! Ja pozicioni i duhur i seksit për të bërë djalë!

E padëgjuar! Ja pozicioni i duhur i seksit për të bërë djalë!

Kur përpiqesh të kesh një fëmijë, poziconi i marrëdhënies seksuale mund të ndihmojë.

Ju mund të keni dëgjuar se disa pozicione janë më të mira se të tjerët kur është fjala për rritjen e shansit tuaj të konceptimit, dhe ndërsa nuk ka dëshmi reale për ta mbështetur këtë, ne mund të aplikojmë një sens të përbashkët.

Studimi i “BabyCentre” ka arritur në përfundimin se janë dy pozicione ideale për të mbetur më shpejt shtatzënë:

Pozicionin misionar dhe stili qenit.

Të dyja pozicionet aplikohen për depërtim më të thellë, që do të thotë se spermatozoidi ka më shumë gjasa të jetë në vijë të drejtë pranë qafës së mitrës (hapja e mitrës).

Disa pretendojnë se nëse gruaja është sipër, ju do të keni një vajzë, ndërsa seksi me mashkullin në krye do të çojë tek një djalë.

Përsëri, nuk ka prova që kjo në të vërtetë ndihmon.

Disa njerëz ju rekomandojmë që të qëndroni në shtrat deri në gjysmë ore pas marrëdhënies seksuale.

Nëse keni mbi 1 vit që tentoni dhe ende fëmija nuk po vjen, duhet të konsultoheni me mjekun.

(Kosova Sot)

48 minuta më parë
19/11/18