Rrëfehet shqiptarja nga Puka: Dhurata që i bëra burrit e çmendi, në dhomën e gjumit më... - Dashuri - Kosova Sot
Rrëfehet shqiptarja nga Puka: Dhurata që i bëra burrit e çmendi, në dhomën e gjumit më...

Rrëfehet shqiptarja nga Puka: Dhurata që i bëra burrit e çmendi, në dhomën e gjumit më...

Dhuratat e festave, jo gjithmonë janë pjesë e shijeve tona, ama në fund të fundit vlerësohet gjesti që dikush është kujtuar për ne. Ama nuk është ky rasti i një çifti nga Puka.

Kjo është historia e rrëfyer:

“Kam burrin më injorant dhe të pashpirtë që mban ky dhe! Ku më qëlloi mua për pjesë o Perëndi.

Përshëndetje, unë jam një 29-vjeçare pukjane. Thashë edhe unë si këto VIP-at që shohim në rrjete sociale të vishem me burrin me të kuqe për Krishtlindje.

E bleva të brendshme seksi për veten, se burri s’më ka blerë kurrë dhe për copën e mishit që kam në shtëpi.

Erdhi darka edhe para se të hanim kur nis e bën dush burri i çoj ndërresat dhe normal edhe brekë e kuqe.

Nisi duke bërtit që në banjë s’jam pederast unë, ty t’ka lajthit Facebooku, s’la gjë pa më thënë.

Edhe pse u mundova t’i shpjegoj se janë mbarësi nëse i veshim, se ne po duam të bëjmë dhe fëmijë, ai veç më shante.

Jo vetëm që nuk i veshi gjallë në botë, por s’më foli as gjatë ushqimit se në shtrat jo e jo. Ja futi gjumit zotëria tërë turinj.

Aq jam mërzit sa s’ka…s’di si të pajtohem me të se nuk kalohet dita e sotme kështu. Ai vazhdon më mban turinj e mezi flet. Ciao e gëzuar të gjithëve!”,- shkruan ajo.

 

18 orë e 58 minuta më parë
22/10/18