Kaq herë në javë duhet shihen çiftet e reja - Dashuri - Kosova Sot
Kaq herë në javë duhet shihen çiftet e reja

Kaq herë në javë duhet shihen çiftet e reja

Çiftet që sapo kanë nisur lidhjen e tyre duhet të reduktojnë takimet dhe kohën që kalojnë së bashku, thotë një studim i ri.

Në fazën e hershme të lidhjes, eksitoni që të takoni dikë të ri, mund të iu bëjë që të kaloni kohë me të kurdo që keni mundësi.

Por kjo nuk është e këshillueshme.

Scott Caroll, psikiatër dhe autor i Mos zgjidh: Si ta martoni burrin për të cilin jeni, beson se çelësi i lumturisë së një lidhje janë takimet dy herë në javë, shkruan Independent.

Sipas tij kjo është forma më e mirë për të shprehur ndjenjat e thella, të cilat siç shton janë të rëndësishme për të vërejtur problemet e personit që i kërkoni dashurinë.

(Kosova Sot)

7 orë e 24 minuta më parë
21/10/18