Dëshmitari i jehovait i shkon në shtëpi por përfundojnë duke bërë seks +18 - Dashuri - Kosova Sot
Dėshmitari i jehovait i shkon nė shtėpi por pėrfundojnė duke bėrė seks +18

Dėshmitari i jehovait i shkon nė shtėpi por pėrfundojnė duke bėrė seks +18

Kjo video ka pushtuar rrjetet sociale shumë shpejt. Në të është regjistruar një dëshmitar i jehovait i cili ka shkuar në një shtëpi.

E gjithë kjo ka qenë një kamera e fshehtë që atij i është bërë për të vërtetuar devotshmërinë e tij. Vajza e cila ndodhet në shtëpi e vetme pasi kanë zhvilluar një bisedë të shkurtër provokuese përfundojnë duke bërë seks. Fillimisht dëshmitari është munduar t’i shmanget dhe të largohet por tundimi nuk e ka lejuar dhe është kthyer nga rruga.

(Kosova Sot)

3 orë e 5 minuta më parë
24/02/18