11 sendet më të pazakonta që janë gjetur në …(+18) - Dashuri - Kosova Sot
11 sendet më të pazakonta që janë gjetur në …(+18)

11 sendet më të pazakonta që janë gjetur në …(+18)

Ky mund të jetë artikulli më i çuditshëm që keni lexuar ndonjëherë, mirëpo mjekët gjinekolog duket se kanë vendosur të tregojnë disa të fshehta të profesionit të tyre.

Britanikja “Daily Mail” ka publikuar një listë të gjërave që mjekët kanë gjetur në vaginën të femrave përgjatë këtij viti që po lëmë pas.

1 – Sapun aromatik

2 – Deodorant

3 – Kapak shisheje alumini

4 – Unazë penisi

5 – Top silikoni

6 – Dritë biçiklete

7 – Kufje

8 – Peshqirë

9 – Para dhe telefon

10 – Qiri

11 – Lëpirëse

(Kosova Sot)

20 orë e 34 minuta më parë
21/10/18