Meshkuj, këto femra bëjnë çdo gjë vetë në seks, e ju s’keni nevojë të lëvizni as gishtin - Dashuri - Kosova Sot
Meshkuj, këto femra bëjnë çdo gjë vetë në seks, e ju s’keni nevojë të lëvizni as gishtin

Meshkuj, këto femra bëjnë çdo gjë vetë në seks, e ju s’keni nevojë të lëvizni as gishtin

Dita e lindjes së çdo personi ndikon në masë të madhe personalitetin e tij. Madje edhe se sa janë të pasionuar në shtrat dhe sa krijues janë në intimitet me partnerët.

Data e lindjes ndikon shumë në seksualitetin dhe kreativitetin që mund të keni dhe përdorni nën çarçafë, do të habiteni nga lista.

Zbuloni nëse jeni pjesë e tre femrave më kreative në sferën seksuale sipas datës së lindjes së tyre.

21 mars – 20 prill

Ata tentojnë të ngazëllehen dhe të mërziten po aq shpejt, kështu që ata duhet të eksperimentojnë me gjëra të reja. Ata janë aventureske dhe nuk do të refuzojnë sfida të reja.

23 korrik – 22 gusht

Pasioni i këtyre femrave do t’ju habisë. Ata janë shumë të zhurmshme dhe nuk kanë frikë të provojnë gjëra të reja në shtrat, sepse ato mbushen me erotizëm dhe energji me partnerët e tyre, përcjell ShkodraNeës. Ata kanë kreativitet për t’i dhënë mendje të lirë ideve të tyre, sepse është një fushë që ata nuk duan të lënë pas dore.

22 nëntor – 21 dhjetor

Ata janë të pasionuara dhe shumë inteligjente, dy aftësi shumë interesante në fushën intime. Ata janë të pandalshme dhe e dinë shumë mirë atë që bëjnë, nuk e shtypin dhe nuk ngurrojnë t’i vënë të gjitha njohuritë e tyre në praktikë. Ata përshtaten me çdo situatë dhe i japin më të mirën partnerëve të tyre. 

(Kosova Sot)

13 orë e 22 minuta më parë
23/09/18