E dashura nuk dëshiron të bëjmë seks, ajo arsyetohet...s'mundem...(+18) - Dashuri - Kosova Sot
E dashura nuk dëshiron të bëjmë seks, ajo arsyetohet...s

E dashura nuk dëshiron të bëjmë seks, ajo arsyetohet...s'mundem...(+18)

Historia e një 29-vjeçari e rrëfyer për tabloidin britanik “The Sun” po bën xhiron e rrjetit.

Ja letra e djalit për psikologen:

E dashura më është larguar shumë. Ajo nuk dëshiron më të bëjë seks dhe përkëdheljet janë zhdukur.

Ne kemi së bashku prej gjashtë muajsh. Nuk jetojmë në një shtëpi, por kalojmë netë së bashku kur të mundemi.

Madje e dashura ime nuk dëshiron as të më përqafojë më.

Ne të dy jemi 29 vjeç. Ajo punon në barin e klubit lokal të rugby-t.

Muajin e kaluar ajo ka punuar më shumë orë dhe ka qenë larg nga unë.

Madje i sugjerova që të shkoja të pija diçka atje, por mora një “Jo” të prerë prej saj.

Nuk dua të mendoj se ajo po më tradhëton, por unë nuk e kuptoj pse gjithçka ndryshoi.

(Kosova Sot)

19 orë e 18 minuta më parë
25/09/18